Wednesday, May 7, 2014

APAKAH PHYTO SCIENCE DOUBLE STEMCELL™?APAKAH PHYTO SCIENCE DOUBLE STEMCELL™?PHYTO SCIENCE DOUBLE stemcell™ merupakan kombinasi sel-sel tumbuhan daripada teknologi Swiss – PhytoCellTec™ MalusDomestica (sel stem Epal)dan PhytoCellTec™ Solar Vitis (sel stem anggur) diperkayakan dengan Acai Berry dan Blueberry untuk memelihara kulit anda dari dalam dan memberi hasil yang signifikan.

Double Stemcell ini akan mengaktifkan semula sel-sel pada seluruh tubuh agar sentiasa cergas dan bertenaga. Ia amat sesuai untuk diamalkan oleh lelaki dan juga perempuan zaman sekarang. 

Kelebihan Teknologi PhytoCellTec™

Satu teknologi inovatif hasil kajian Mibelle Biochemistry menawarkan kelebihan yang seperti berikut:

Berkeupayaan menyemai sel-sel tumbuhan daripada bilangan yang jarang dan hampir pupus sementara juga mempelihara alam sekitar.

Adanya tersedia tumbuhan bahan mentah yang mencukupi, bebas dari gangguan cuaca dan permintaan pasaran yang tinggi. 

Tumbuhan bahan mentah adalah bebas daripada pencemaran alam sekitar dan racun perosak.

Kepekatan yang berterusan daripada metabolit di dalam sel stem

PhytoCellTec™ MalusDomestica(Sel Stem Epal)
Uttwiller Spatlauber adalah nama sejenis epal dari Switzerland yang ditanam sejak kurun 18, ia sepsis yang berkeupayaan untuk menyembuhkan diri sendiri dan bertahan lebih lama jika banding dengan jenis-jenis yang lain. Pokok epal ini hamper pupus kerana buahnya yang masam dan kurang diminati. Satu pasukan saintis dari Mibelle Biochemistry telah membuktikan bahawa tahap kepekatan 0.1% daripada PhytoCellTec™ dapat memberi inspirasi kepada sel stem manusia. Epal ini berbeza dari yang di pasaran, ia mengandungi antioksidan yang tinggi, jika ia gugur dari pokok, sehingga 4 ke 6 bulan ia tidak akan kecut dan busuk. Pokoknya tercedera akan pulih dengan cepat. Antara celebrity yang telah menggunakan sel stem epal adalah seperti Michelle Obama, Jennifer Lopez dan Helen Mirren.

PhytoCellTec™ Solar Vitis (Sel Stem Anggur)
Sel stem ini hasil daripada Anggur Gamay Teinturier Freaux, sejenis anggur dari Daerah Burgundy,Perancis. Ia mengandungi kandungan antioksidan yang sangat berkesan dan merupakan penyingkir radikal bebas untuk perlindungan UV. Sel stem ini merangsangkan pembaruan yang berterusan dan memperbaiki kulit untuk mengekalkan kelembapan kulit menjadikannya lembut dab tegang. Aktiviti sel stem kulit adalah factor utama dalam memastikan tenaga dan kapasiti penjanaan semula kulit. Solar Vitis menlindungi dan mengekalkan aktiviti sel stem spidermis,walaupun dalam keadaan tertekan yang disebabkan oleh UV.Berri Acai dianggap sebagai “beri kecantikan”dari Amazon. Acai ini padat dengan sebatian yang dapat membuat badan berasa dan kelihatan dengan menakjubkan dari luar dan dalam badan. Ia padat dengan antosianin dan flavonoid yang membekalkan lebih banyak antioksidan berbanding dengan buah beri. Ia mempunyai 5 kali ganda tinggi antioksidan dibandingkan dengan ginko dan 33 kali dari wain merah. Bahkan ia bukan sekadar antioksidannya tetapi beri ini juga kaya dengan lemak omega,asid amino,mineral semulajadi serta vitamin A,B1 dan E.

Buah Berri Biru merupakan penjana antioksidan yang berkesan. Perubatan tradisional memberitahu kita bahawa Berri Birumempunyai sejarah yang lama dalam penggunaan dalam anti penuaan, kencing manis, keletihan mata, menentang kanser serviks/payudara, perlindungan sistem jantung ,peningkatan selera makan, peningkatan daya ingatan, menambah kesihatan saluran darah,mengelakan daripada jangkitan saluran air kencing dan juga pengurangan kolesterol dalam badan.

Keistimewaan Produk:

 1. Eklusif penggunaan 2 jenis sel stem-Sel Stem Epal dan Sel Stem Anggur
 2. Formula yang sempurna-memastikan produk berkesanan hingga maksima
 3. Di import dari Switzerland-bahan mentah Sel Stem Epal dan Sel Stem Anggur
 4. Kaedah Pengekstrakan (PhytoCellTec™)-satu teknologi yang tinggi
 5. Penganugerahan Innovasi 2008 di Eropah
Kebaikan Produk:

 1. Melindungi kulit daripada terkena pancaran UV yang boleh merosakkan sel-sel kulit.
 2. Membantu meningkatkan daya penyerapan kolegen.
 3. Meningkatkan stamina fizikal dan peringkat tenaga.
 4. Membantu membaiki dan pertumbuhan sel-sel baru.
 5. Membantu membaiki sistem imuniti.
 6. Membantu mengurangkan kedut pada kulit muka.
 7. Membantu menguatkan sendi dan tulang.
 8. Mengurangkan risiko kanser.
 9. Melambatkan penuaan.
 10. Melaraskan pH dalam badan.
 11. Antioksidan.

No comments:

Post a Comment